3 motive sa mergi in concediu in insula Corfu

3 motive sa mergi in concediu in insula Corfu

Una dintre destinatiile de vacanta pe care turistii le iau in considerare este chiar insula Corfu, situata in coasta vestica a Greciei. Peisajele din Corfu sunt de-a dreptul fascinante, de care cei mai multi dintre vizitatori nu se plictisesc si pe care le reviziteaza in fiecare an. Magia din acest loc este speciala si indeamna la pace, liniste si voie buna. Astfel, cei care s-au hotarat sa mearga in vacanta intr-un loc exotic, dar nu stiu pe care sa-l ia in considerare, pot avea ca reper insula Corfu cu toate frumusetile sale.

Vestea buna este ca prin intermediul zborurilor charter Corfu, turistii au posibilitatea de a obtine cazare, masa, transfer la preturi accesibile, toate facand parte din acelasi pachet cu preturi avantajoase. Principalele motive pentru care oamenii trebuie sa ia in considerare insula Corfu ca destinatie de vacanta sunt prezentate in randurile de mai jos. 

1. Orasul in stil venetian

Corfu Town este un orasel care este definit de stilul venetian datorita stradutelor inguste specifice, inconjurate de cladiri impresionate, vechi, pastrate intr-o forma buna. Pentru pasionatii de istorie, orasul este aparat de doua fortarete mari: Cetatea Veche si Cetatea Noua, care pot fi vizitate oricand.

2. Plimbare romantica pe faleza

Cele mai citite articole

Cuplurile care aleg sa mearga in vacanta in Corfu si sa se distreze de minune trebuie sa se asigure ca nu rateaza sub nicio forma plimbarile lungi, relaxante si romantice pe faleza, care pot fi o adevarata incantare. De acolo se pot admira vasele pescaresti, marea si apusul impresionant de soare.

3. Accesul la o multime de preparate traditionale

Unul dintre beneficiile de care turistii se bucura atunci cand pleaca in calatorii in alta tara este chiar descoperirea de noi preparate culinare. Bucataria greseasca este generoasa in optiuni, care pot impresiona o multime de turisti, mai ales pe cei care vor sa testeze cat mai multe dintre preparatele puse la dispozitie. 

Prin urmare, cei care isi doresc sa isi planifice un concediu de vis si sa descopere o multe de locuri spectaculoase pot lua in considerare insula Corfu, una dintre cele mai ravnite destinatii de vacanta. 

Cele mai citite articole

Read Previous

In cat timp se poate realiza implantul dentar fast and fixed?

Read Next

Cum sa alegi camera video in functie de filmarile pe care trebuie sale faci?

Most Popular