Ce elemente incluzi intr-un pachet cadou cu agende  astfel incat sa impresionezi

Din ce in ce mai multi reprezentanti ai marilor business-uri aleg sa isi surprinda angajatii si colaboratorii cu pachete cadou in care sunt incluse agende si alte accesori necesare pentru organizarea mai buna a activitatii profesionale.

Persoanele organizate care prefera sa isi planifice totul pentru urmatoarea zi si sa treaca in agenda fiecare intalnire la care trebuie sa se prezinte, fiecare client pe care trebuie sa il sune si fiecare produs pe care trebuie sa il completeze pe stoc sau sa il livreze au nevoie de agende clasice.

Tipuri de agende
Atunci cand doresc sa faca un pachet cadou angajatilor sau colaboratorilor care sa includa si o agenda clasica, reprezentantii business-urilor sau cei care au aceasta sarcina au trei posibilitati: agende datate zilnic, saptamanal sau nedatate.

Un alt aspect care conteaza in alegerea tipului agendei este modul in care aceasta este legata. Majoritatea utilizatorilor prefera agendele cusute in locul celor cu arcuri ale caror file se rasfoiesc destul de greu dupa un timp.

De asemenea, inainte de a alege o agenda, oamenii trebuie sa tina cont si de dimensiunile ei. O agenda in format A4 se potriveste mai degraba celor care lucreaza la birou, in timp ce agendele A5 se potrivesc celor care lucreaza pe teren. In alegerea agende, oamenii trebuie sa aiba in vedere si culoarea.

Cele mai citite articole

Pentru ca agenda este folosita zilnic, conteaza si culoarea copertii. Atat agendele clasice, in culori negru, gri sau bordo, cat si agendele mai vesele, in culori precum verde, galben sau portocaliu sunt ideale

Un ultim aspect de care trebuie sa tina cont cumparatorii este coperta. Tipurile de agende preferate sunt cele cu coperta din piele, insa si cele din carton mai gros, desi sunt mai grele.

Pixuri metalice sau din plastic
In pachetele cadou cu agende pentru angajati sau colaboratori trebuie inclus si un pix. Fie ca este din plastic sau din metal, pixul este extrem de util. Atat agenda, cat si pixul pot fi personalizate. Pixurile din metal sunt in general preferate de catre cei care lucreaza in mediul business pentru ca sunt mult mai elegante si sunt disponibile in mai multe culori, atat clasice, cat si vesele.

Recomandarea specialistilor este ca in pachetele cadou cu agende sa fie incluse pixurile in aceeasi culoare cu agenda, astfel incat utilizatorii sa fie multumiti de cadoul primit si sa il poata purta cu mandrie oriunde.

Carti de vizita plastic
Nu in ultimul rand, pachetele cadou business cu agende si pixuri pot include si carti de vizita. Acestea pot fi transparente din PVC si sunt usor de personalizat. Cartile de vizita sunt personalizate prin imprimare UV policromie, din material plastic transparent cu spatele mat. Cartile de vizita sunt rezistente la apa si la substante non-chimice, sunt rezistente si flexibile si pot completa cu succes orice pachet cadou business.

Cele mai citite articole

Read Previous

Tu stii ce avantaje ai daca alegi o balustrada sticla?

Read Next

Tu stii cum alegi cea mai buna centrala electrica?

Most Popular