Cum sa alegi camera video in functie de filmarile pe care trebuie sale faci?

Productiile video sunt tot mai solicitate, in detrimentul fotografiilor si, mai ales, a textelor scrise. Lipsa de timp si oboseala sunt unii dintre principalii factori care ii de termina pe oameni sa aleaga continutul video in detrimentul altor tipuri de continut. 

De aceea, vlogging-ul a devenit foarte popular. Prin urmare, cei care creeaza astfel de continut trebuie sa investeasca in echipamente performante si sa gaseasca idei cat mai atractive, pentru a avea cat mai multi urmaritori. Aceste lucruri pot influenta si castigurile din acest segment. 

Ce dispozitive video sunt potrivite pentru vlogging? 

Un influencer care tocmai a debutat in domeniul acesta de vlogging nu va avea nici resursele tehnice, nici pe cele financiare pentru a investi in echipamente performante. Din acest motiv, pentru inceput, ar trebui sa investeasca in idei originale si atractive, pentru a-si face un public fidel. 

Cele mai citite articole

Ulterior, o camera video de mici dimensiuni, dar ale carei performante sa fie unele similare unei camere video profesionale, le va fi de mare ajutor in filmarea si prelucrarea continutului creat. O astfel de camera este Canon C70, al carei pret nu este unul de neglijat, dar care poate ajuta la amortizarea rapida a investitiei. 

Cum functioneaza camera Canon C70? 

Desi arata ca un aparat foto profesional, Canon C70 detine si functia de inregistrare video, care este de o calitate foarte inalta. Tocmai de aceea, astfel de camere sunt folosite chiar si la filmarea continutului video pentru platformele de streaming. 

Initial, aceasta camera, lansata in toamna anului 2020, a fost solutie pentru o camera compacta de cinema RF. In timp, aceasta si-a demonstrat capacitatea de a filma in orice conditie si de a reda imagini de cea mai buna calitate. Acest lucru se datoreaza functiilor, asemanatoare camerei video profesionale, dar pe care producatorul le-a integrat intr-o camera compacta. 

Datorita dimensiunilor sale, aceasta camera video ofera o mobilitate ridicata, permitand chiar filmarea cu un singur operator. Astfel ca se va dovedi o investiei foarte avantajoasa pentru un vlogger care isi doreste sa livreze urmaritorilor sai productii de calitate atat in ceea ce priveste continutul, cat si imaginea. 

Cele mai citite articole

Read Previous

3 motive sa mergi in concediu in insula Corfu

Read Next

Prin ce se deosebesc autorizatia si avizul de securitate la incendiu? Tu de ce ai nevoie? 

Most Popular