Cum să alegi cele mai potrivite mape de cameră pentru hotel: ghid de accesorii Horeca

Cum să alegi cele mai potrivite mape de cameră pentru hotel: ghid de accesorii Horeca

Selectarea celor mai potrivite mape de cameră pentru un hotel reprezintă un detaliu important în gestionarea impresiei pe creezi oaspeților, la fiecare vizită. Aceste accesorii Horeca te ajută să comunici ofertele de cazare, masă, activități recreative și contribuie semnificativ la consolidarea imaginii de brand hotelier. Iată câteva sfaturi despre cum să alegi cele mai bune mape de cameră:

Selectează materiale de calitate, adecvate designului pentru mapele de cameră

Alege materiale de înaltă calitate pentru mape de cameră, care să reziste la uzură frecventă. Pielea sintetică sau naturală sunt opțiuni populare datorită durabilității și aspectului elegant. Alte materiale folosite pentru accesorii de tip mape de cameră și mape meniu sunt poliesterul sau materialele plastifiate, care sunt ușor de curățat și de întreținut.

Mapele ar trebui să se potrivească cu tema generală a camerei și a hotelului. Culorile neutre cum ar fi negru, maro sau gri sunt ușor de asortat la diverse tipuri de amenajări interioare în domeniul ospitalității. Dacă hotelul tău are un anumit stil sau temă (cum ar fi tropical ori rustic, modern sau clasic), mapele ar trebui să reflecte acest stil.

În plus, mapele de cameră pot fi selectate și în funcție de necesitățile specifice ale fiecărei camere. De exemplu, în funcție de tipul de cameră (standard, business, suită de lux), mapele pot avea dimensiuni, culori și materiale diferite. O mapă de cameră pentru un apartament prezidențial va fi realizată din piele de înaltă calitate și va avea un design mai sofisticat, cu accente nobiliare.

Combină elementele de personalizare cu funcționalitatea mapelor de cameră

Cele mai citite articole

Personalizarea mapelor cu logo-ul sau numele hotelului fortifică imaginea de brand și oferă un aspect profesionist. Poți să adaugi elemente customizate la mapele de cameră prin imprimare, embosare sau broderie. Pune accent pe sustenabilitate, texturi ecologice și tehnologii durabile. Aceste detalii sunt importante pentru clienții tăi și te pot diferenția de competitorii din piață.

Selectează furnizori de accesorii Horeca unde să beneficiezi, pe lângă varietatea de modele, de consultanță în proiectarea și realizarea mapelor de cameră pentru hotel. De exemplu, este util să folosești mapte cu mai multe compartimente sau buzunare, pentru a păstra diverse informații precum broșuri, meniuri, oferte promoționale, carduri de acces și detalii despre serviciile auxiliare oferite oaspeților.

Creează game premium de accesorii Horeca pentru oaspeții hotelului

Realizează sondaje sau sesiuni de feedback pentru a înțelege ce accesorii sunt importante pentru clienți. Analizează tendințele din industria ospitalității și adaptează-le la contextul specific al hotelului tău. Mapele de cameră reprezintă un element central în gama de articole Horeca, dar trebuie integrate într-un concept unitar, bazat pe calitate și rafinament.

Creează seturi de mape de cameră, accesorii de servire băuturi, suporturi de șervețele, lămpi decorative, semne de ușă, cutii de vinuri, mape meniu, accesorii de masă, cadouri pentru oaspeții hotelului ș.a. Personalizează fiecare obiect cu logo-ul unității de cazare și folosește culorile din sigla hotelului. 

Adaptează articolele de restaurant, cofetărie, bar, spa și alte facilități ale hotelului, astfel încât să creezi o identitate vizuală coerentă, în concordanță cu tematica hotelului și cu nivelul serviciilor. În acest mod vei reuși să alegi cele mai potrivite mape de cameră și să le incluzi în comunicarea cu clienții, pe termen lung.

Cele mai citite articole

Read Previous

De ce să participi în timpul liber la un curs de parenting

Most Popular