De ce sa alegi liposuctia?

Liposuctia este un tratament estetic minim invaziv prin care depozitele de grasime acumulate intre piele si muschi sunt eliminate sau redistribuite in anumite parti ale corpului, pentru a imbunatati silueta si a obtine o silueta mai stilizata.

Pentru o operatie de liposuctie este o cerinta fundamentala ca aceasta sa se faca intr-un mediu chirurgical (sala de operatie) in care sunt asigurate conditiile sanitare necesare pentru a asigura bunastarea pacientului.

Poate fi efectuata sub anestezie locala si/sau generala, aceasta va depinde de volumul de tesut adipos care trebuie indepartat si, in unele cazuri, de teama pacientului de a efectua acest tratament.

Cum are loc procedura?

Tehnica este urmatoarea: infiltrarea in zona de liposuctie a unei canule speciale care se introduce in tesutul adipos prin micro incizii de 0,2 cm. Dupa procedura, se folosesc canule mai groase pentru a indeparta celulele adipoase. In final, aspiratia zonei este oprita atunci cand chirurgul considera ca respectiva zona este in armonie cu silueta pacientului.

Ce zone ale corpului pot fi lipoaspirate?

Toate zonele conturului corpului sunt vizate. Adica poti folosi: liposuctia pe burta, liposuctia soldului, liposuctia coapsei, liposuctia bratului, liposuctia gatului etc. Acest tip de interventie chirurgicala poate fi folosit ca metoda unica sau in plus fata de alte tehnici chirurgicale.

Cele mai citite articole

In prezent, tesutul adipos indepartat poate fi utilizat pentru alte proceduri precum reconstructia sanilor sau lipofillingul sanilor, umplerea defectelor faciale post-traumatice si/sau estetice si pentru reconstructia tesuturilor moi din alte regiuni ale corpului.

Procedura de liposuctie va fi efectuata intr-o sala de operatie de catre un chirurg plastician inregistrat la ordinul medicilor, ceea ce va oferi rezultate foarte bune.

Cine poate apela la liposuctie?

Oricine poate primi acest tip de tratament. Trebuie sa stii ca nu este o procedura care este folosita pentru a pierde in greutate, este cea mai frecventa confuzie facuta de majoritatea oamenilor.

Intr-adevar, spre deosebire de ceea ce cred multi oameni, liposuctia nu este o metoda chirurgicala indicata pentru obezitate sau slabire, intrucat obiectivul ei principal este sa atace tesutul adipos acumulat pe care exercitiile si dietele nu reusesc sa-l elimine.

Avantajele si beneficiile liposuctiei 

Liposuctia este una dintre cele mai recente tehnici din chirurgia estetica pentru modelarea siluetei si reducerea taliei. Beneficiile sale depasesc rezultatele satisfacatoare, deoarece datorita tehnologiei laser utilizate in liposuctie, recuperarea este mult mai scurta decat liposuctia traditionala, iar cicatricile sunt aproape imperceptibile.

Daca te gandesti la un tratament estetic pentru a-ti imbunatati silueta, acorda o atentie deosebita beneficiilor liposuctiei pentru a lua decizia potrivita pentru tine.

  • O interventie rapida: fiind o interventie chirurgicala minora, interventia dureaza intre 1 si 2 ore cu o spitalizare de aproximativ 3 ore.
  • Post-operator: dupa operatie, pacientul isi poate relua rutina obisnuita dupa 7 zile si trebuie sa poarte corsetul de modelare pentru cel putin 30 de zile.
  • Piele protejata: Liposuctia este o procedura precisa in care este indepartata cantitatea potrivita de tesut gras. Prin urmare, pielea se intinde mai usor fara a lasa urme superficiale evidente.
  • Tesuturile sufera mai putin: unul dintre cele mai importante avantaje ale liposuctiei este ca tesuturile sufera mai putin decat in ​​cazul procedurilor traditionale.

Cele mai citite articole

Read Previous

5 Solutii simple si eficiente pentru curatarea geamurilor fara pete sau urme

Read Next

Vitrine frigorifice orizontale: Eficiență și stil în magazinele tale

Most Popular