Fa-ti cadou zambetul stralucitor pe care ti l-ai dorit dintotdeauna!

O problema cu care se confrunta din ce in ce mai multi oameni este faptul ca uita sa aiba grija de ei insisi. Fie se preocupa de munca, de familie, sau de alte activitati care le consuma din timpul liber, iar vizitele pe care ar trebui sa le faca in mod periodic la cabinetul unui medic dentist sunt date uitarii. Din aceasta cauza, problemele apar fara ca ei sa realizeze acest lucru. 

Cei care si-au pierdut o parte din dinti, sau chiar pe toti, ar putea beneficia enorm de pe urma unui tratament cu implanturi dentare. Pentru o lunga perioada de timp, proteza dentara a fost varianta cea mai populara printre pacientii ai caror dinti au avut de suferit, dar domeniul implantologiei a avut mult de castigat in ultimii ani. 

Proteza sau implant dentar – care este solutia potrivita pentru tine? 

Primul lucru pe care il vor observa oamenii din momentul in care incep sa se intereseze de serviciile stomatologice care exista la diverse clinici este ca tratamentul cu implant este mai scump decat cel cu proteza dentara. Bineinteles, preturile vor arata diferit de la o clinica la alta. 

Cele mai citite articole

In acelasi timp, implanturile dentare sunt mult mai usor de intretinut fata de proteza dentara, pentru ca se comporta identic cu dintii naturali. Astfel, cei care au optat pentru implant dentar nu vor observa nicio diferenta in momentul in care mananca sau se spala pe dinti. In schimb, cei care au ales proteza dentara vor trebui sa fie foarte atenti cu ea. 

Ce sfaturi iti poate oferi medicul dentist? 

Indiferent de alegerea pe care urmeaza sa o faca, pacientii trebuie sa discute cu medicul stomatolog in mod constant. In cazul in care au oarecare nelamuriri, responsabilitatea lor este de a comunica acest lucru, pentru a nu exista neintelegeri mai tarziu. 

Prin urmare, chiar daca ajung sa fie ocupati din diferite motive, oamenii nu trebuie sa uite sa aiba grija de ei. Multe probleme pot fi rezolvate rapid daca sunt depistate la momentul potrivit, iar acest lucru ii va scuti de o situatie nefericita. 

Cele mai citite articole

Read Previous

Vrei să petreci vacanța de vară la Eforie? Iată cum poţi rezerva din timp un bilet!

Read Next

Vrei sa-i cumperi celui mic o masinuta electrica? Iata ce trebuie sa ai in vedere! 

Most Popular