In cat timp se poate realiza implantul dentar fast and fixed?

Cu toate ca vizitele la dentist nu sunt printre activitatile preferate ale pacientilor, acestea trebuie sa fie realizate regulat, aproximativ o data la sase luni, pentru verificarea structurii dentare si pentru prevenirea aparitiei afectiunilor periculoase. Exista, din pacate, si situatii in care pacientii au mers mult prea tarziu la cabinetul medicului dentist, in care singura solutie ramasa era extractia dintelui sau a maselei respective.

Vestea buna este ca exista o solutie si pentru cei care se confrunta cu dinti sau masele lipsa: implantul dentar fast and fixed realizat la cabinet de un medic cu experienta. Pe langa faptul ca este o lucrare rezistenta, aceasta poate sa fie efectuata intr-o singura zi. 

Ce trebuie sa stii despre implantul dentar fast and fixed si cum iti poate schimba viata?

La momentul actual, exista doua tipuri de implanturi dentare catre care cei interesati isi pot indrepta atentia: implantul realizat dintr-o piesa, fiind cunoscut si sub denumirea de miniimplant, dar si implant din doua piese, cel realizat din suruburi de titan.

Cele mai citite articole

Pentru o astfel de lucrare este necesara o singura zi, in care pacientul are ocazia de a se bucura de o dantura completa si sanatoasa. La final, implantul va arata si se va simti ca dintii naturali. Cu toate acestea, este nevoie de o anumita perioada de acomodare pana cand corpul strain va reusi sa se integreze in osul maxilarului, insa pacientul nu se va confrunta cu dureri sau cu disconfort. 

Cui se adreseaza sistemele de implanturi dentare fast and fixed?

Exista anumite persoane care au maxima nevoie de astfel de implanturi pentru a se bucura de o dantura completa. Printre acestea se numara si cele care:

  • sufera de edentatie totala sau partiala;
  • vor sa se bucure de o dantura completa intr-un timp scurt;
  • vor sa nu mai foloseasca proteza dentara;
  • sufera de afectiuni severe care duc la pierderea dintilor;
  • sufera de parodontoza;
  • nu vor sa experimenteze interventii dureroase si complicate.

Astfel, sistemul de implanturi fast and fixed este o varianta potrivita pentru cei care nu isi mai doresc sa le fie teama sa zambeasca in pozele de familie sau cu prietenii. Este o varianta pentru cei care vor sa-si recapete increderea in propria persoana, in propriul zambet.

Cele mai citite articole

Read Previous

Vrei sa-i cumperi celui mic o masinuta electrica? Iata ce trebuie sa ai in vedere! 

Read Next

3 motive sa mergi in concediu in insula Corfu

Most Popular