Plan de afaceri agentie de turism

Plan de afaceri agentie de turism

Introducere

Planul de afaceri este esential pentru orice companie inainte de a incepe activitatea. Acesta va oferi o viziune generala si va ajuta la planificarea si lansarea agentiei de turism. Planul de afaceri va defini obiectivele si strategiile de dezvoltare, precum si masurile necesare pentru a le atinge. Va include si un plan financiar si va examina riscurile si oportunitatile in mediul de afaceri.

Descrierea companiei

Agentia de turism va fi infiintata in orasul X. Obiectivul principal al agentiei va fi de a oferi servicii de turism de calitate pentru clientii sai. Potrivit planului nostru de afaceri, ne propunem sa oferim servicii complete de turism, inclusiv rezervari de hoteluri, bilete de avion, transport si excursii. Compania se va concentra, de asemenea, pe serviciile locale, oferind excursii si activitati in zona. Va avea de asemenea un website, unde clientii vor putea face rezervari in timp real.

Analiza mediului de afaceri

Agentia de turism se va confrunta cu o concurenta importanta din partea altor agenții de turism, precum și a altor servicii de rezervare online. Mediul de afaceri este, de asemenea, supus schimbărilor rapide, ceea ce necesită ca agentia noastră să fie capabilă de a se adapta la noi tendințe și cereri. Compania va trebui sa ofere o experienta de calitate si servicii personalizate pentru a se ridica deasupra concurentei.

Produse si servicii

Agentia de turism va oferi un numar complet de produse si servicii de calitate, inclusiv: rezervari de hoteluri; bilete de avion; transport; excursii; si servicii de consultanta. Ne propunem sa oferim servicii personalizate si intotdeauna sa urmarim sa satisfactem clientii nostri. De asemenea, Agentia de Turism va dezvolta un website care va oferi informatii, fotografii si recenzii despre produsele si serviciile noastre.

Planul financiar

Cele mai citite articole

Agentia de turism va avea nevoie de o investitie initiala de aproximativ 15.000 de euro. Acesti bani vor fi folositi pentru cumpararea sau inchirierea de birouri si a echipamentelor de birou, recrutarea si instruirea personalului, achizitionarea de licente si asigurari, precum si realizarea de pliante si alte materiale publicitare. Aceste costuri vor fi acoperite din fondurile initiale ale companiei sau din credite bancare.

Cadrul legal

Agentia de turism va fi inregistrata ca o companie cu raspundere limitata si va obtine licenta de turism. Aceasta va fi acordata de catre autoritatile locale si va fi necesara pentru a oferi servicii de turism. Compania va trebui sa se asigure ca a respectat toate regulile si legile privind turismul si activitatea sa.

Riscuri si oportunitati

Agentia de turism se va confrunta cu mai multi riscuri, precum fluctuatii monetare, schimbari ale tendintelor si schimbari ale legislatiei. Aceste riscuri pot afecta activitatea noastra si pot avea un impact asupra profitului. In plus, exista si oportunitati, cum ar fi noi piata de desfacere, parteneriate si oferte speciale. Compania va trebui sa urmareasca oportunitatile si sa se asigure ca este pregatita pentru orice schimbari care pot afecta activitatea sa.

Concluzie

Agentia de turism va fi o afacere cu potential, dar cea mai buna cale pentru a o face sa functioneze va fi sa urmeze planul de afaceri. Planul de afaceri va ajuta la stabilirea obiectivelor, strategiilor de dezvoltare si a unui plan financiar. Agentia de turism va trebui sa se asigure ca respecta cadrul legal si sa urmareasca riscurile si oportunitatile din mediul de afaceri.

Cele mai citite articole

Read Previous

Model plan de afaceri

Read Next

Idei de afaceri handmade

Most Popular