Promovăm stilul de fermă tradițional: Ouăle La Provincia, de la păsări crescute la sol după metoda tradițională

La Provincia, un brand românesc deținut de Grupul Carmistin, a lansat recent prima sa gamă de ouă, provenite de la păsări crescute la sol, în condiții ideale de bunăstare. Păsările sunt alimentate cu cele mai bune cereale cultivate pe terenurile proprietății companiei în zona Horezu, renumită pentru aerul curat și solurile nepoluate. Alimentația păsărilor este realizată în mod intern, asigurând astfel control total asupra procesului de producție.

Grupul Carmistin promovează conceptul de fermă tradițională, bazat pe protejarea mediului, bunăstarea animalelor și calitatea produselor alimentare. Compania a investit semnificativ în cercetare și dezvoltare pentru a se asigura că producția lor agricolă se încadrează în standardele cele mai înalte de calitate și sustenabilitate.

La Provincia este un brand care îmbină tradiția cu inovația, oferind produse din carne de pui sănătoase și cu un gust autentic de țară, provenite din fermele proprii și procesate cu grijă. Brandul pune accent pe sustenabilitate și responsabilitate socială, asigurându-se că procesele lor de producție sunt cât mai puțin nocive pentru mediul înconjurător și că aduc beneficii comunității locale.

Cele mai citite articole

Ouăle La Provincia sunt deja disponibile în Kaufland, ambalate cu grijă și livrate în cele mai optime condiții. Compania pune mare preț pe calitatea produselor și se străduiește să ofere clienților săi produse de înaltă calitate, realizate în mod responsabil și sustenabil. Acest angajament față de calitate și sustenabilitate face ca consumatorii să aibă încredere în brand și să revină la produsele sale de fiecare dată când caută alimente sănătoase și cu un gust autentic românesc, conform declarației președintelui Grupului Carmistin, Iustin Paraschiv.

La Provincia se distinge prin abordarea sa responsabilă și sustenabilă în producția de alimente, acordând atenție atât calității produselor, cât și impactului asupra mediului și a comunității. Compania își cultivă propriile cereale și își controlează procesul de producție în întregime, asigurând astfel că produsele sale sunt sănătoase și naturale, fără conservanți sau aditivi artificiali.

Brandul este recunoscut pentru calitatea superioară a produselor din carne de pui, deținând sub umbrela sa gamele Pui Vegetarian, Pui crescut la sol, Pui fără antibiotice, Pui marinat și Pui bio. La Provincia este singura marcă românească cu două abatoare adaptate exclusiv alimentației certificate BIO.

La Provincia se străduiește să ofere clienților săi produse de înaltă calitate, realizate în mod responsabil și sustenabil, astfel încât să poată savura gustul pur și autentic de pui românesc. Compania este angajată în susținerea valorilor tradiționale și a unei agriculturi responsabile și sustenabile, fiind un exemplu de brand care îmbină tradiția cu inovația.

Cele mai citite articole

Read Previous

Șase mâncăruri pe care trebuie să le încerci în Belgia

Read Next

De la sângele din cordonul ombilical la moștenirea genetică: Recoltarea de celule stem

Most Popular