RTT Distribution SRL – Accesorii pentru o gama variata de masini

Un design bun al masinii, se bazeaza pe oameni si pe nevoile acestora. Afla mai multe despre designul masinii si accesorii si ofera-i masinii tale acel ceva anume. Poti achizitiona produsul dorit de la partenerul tau de incredere RTT Distribution SRL. Pentru ca masina ta sa arate bine de jur imprejur si sa te sprijine atunci cand conduci, un exterior bine ingrijit si functional este important pentru aceasta. 

Piesele si accesoriile auto de la RTT Distribution SRL te vor ajuta in acest sens. Iar cu accesoriile auto, beneficiezi de protectie suplimentara si de numeroase optiuni de transport. Fie ca faci surfing, ciclism montan, snowboard sau ciclism, transportatorii de baza ofera o baza solida pentru toate optiunile de transport. Diferitele modele de structuri de acoperis pot fi atasate cu usurinta la suportul de baza original. Tijele de sustinere sunt atasate rapid pe masina si formeaza baza pentru toate celelalte structuri.

Mai multe pentru masina ta 

Cu un set de extensie pentru suportul de baza, oferi si mai multa stabilitate. Pur si simplu transporti bicicleta in spatele vehiculului, de exemplu pe carligul de remorca. Usor de asamblat, ofera suport si este, de asemenea, asigurat eficient impotriva furtului. Daca te-ai hotarat deja, poti cumpara produsul de la distribuitorul RTT Distribution SRL. 

Capacele dinamice sunt usor de asamblat si creeaza o atractie extraordinara in cel mai scurt timp. Capacele dinamice sunt fabricate din plastic rezistent la impact si impresioneaza prin calitatea inalta a procesarii. Doar asa vei face o aparitie impresionanta.

Pentru a te face sa te simti cu adevarat confortabil la volanul masinii tale, RTT Distribution SRL iti ofera o gama larga de piese si accesorii auto pentru confort, protectie si infotainment. Cu covorasele de inalta calitate, umezeala si murdaria nu mai pot dauna vehiculului. Sunt facute pentru a se potrivi exact si pentru a proteja spatiul pentru picioare. 

Cele mai citite articole

Daca esti interesat de produsele de inalta calitate, poti alege produse de la dealerul tau de incredere. Suna ceasul desteptator, timpul este scurt, lumea se scufunda in zapada. Gandul la vehiculul acoperit cu zapada si munca asociata dimineata, va provoca sentimente de euforie doar la foarte putini oameni. Incalzitorul de parcare iti este necesar in acest caz, si are si o serie de avantaje vara.  

Cum functioneaza incalzitorul de parcare?

Apa de racire a motorului este incalzita cu ajutorul unui incalzitor alimentat cu combustibil si introdusa in schimbatorul de caldura. De acolo, ventilatorul transporta aerul incalzit in interiorul vehiculului si asigura o atmosfera confortabila si calda in sezonul rece. 

Vara, incalzitorul de parcare poate atrage aer proaspat in vehicul si, astfel, il raceste la o temperatura confortabila. Incalzirea suplimentara este activata prin intermediul butonului de incalzire instantanee de pe sistemul de aer conditionat, telecomanda radio sau temporizatorul din sistemul de infotainment. 

Desigur, un incalzitor de parcare este bun la activarea lui. Deci, ce se intampla daca ai uitat sa programezi ora sau vehiculul este prea departe pentru a utiliza telecomanda? Atunci vehiculul nu mai ramane rece, ci obtii defreeze. 

Cu defreeze, poti activa in mod convenabil incalzirea auxiliara a vehiculului tau printr-o aplicatie de pe smartphone sau PC, indiferent unde te afli sau unde este parcat vehiculul. Aplicatia iti ofera informatii actuale despre temperatura din interiorul vehiculului si ofera o functie de cronometru. 

Cele mai citite articole

Read Previous

Cine poate inchiria o hala si care sunt beneficiile pe care le obtii?

Read Next

Aluminiul – Un material de top pentru tâmplărie

Most Popular