Tu stii ce avantaje ai daca alegi o balustrada sticla?

Exista numeroase motive pentru care oamenii trebuie sa ia in considerare achizitionarea si montarea in interiorul sau la exteriorul locuintei sau a afacerii pe care o reprezinta un accesoriu util, elegant si sigur, cum este balustrada sticla. Indiferent de decorul existent, balustrada din sticla ofera un element unic pentru designul din casa sau din cadrul companiei. Balustradele din sticla pot avea sau nu rama si permite patrunderea luminii naturale la interior, admirarea peisajului din exterior si mai multa siguranta pentru copii, animale de companie si chiar pentru ceilalti locatari sau pentru clienti.

Tipuri de balustrada sticla

Online pot fi comandate balustrade din sticla de diferite modele. In primul rand, exista balustradele din sticla cu fixare in profil. Acestea au rol de protectie impotriva caderii in gol, asa cum presupun standardelor europene. Sticla din care este realizata balustrada este laminata sau securizata, in niciun caz sticla clasica. Tot in functie de aplicatia balustradei, se adapteaza diferite tipuri de profile.

De asemenea, exista si balustrade din sticla cu prindere punctuala. Acestea sunt realizate din sticla laminata cu avantajul de a genera un spatiu mai mare pe scara sau pe balcon, iar zona utila lasata libera este mult mai mare fata de varianta de balustrada montata in profil. Prinderile punctuale din inox sunt produse personalizate,.

Cele mai citite articole

Balustradele curbe sunt moderne si confera un aspect mult mai elegant locuintelor si spatiilor de birouri sau spatiilor comerciale in care sunt montate. In alta ordine de idei, balustradele structurale au functie de stalp sau de sustinator al altor structuri. Profilele folosite in cazul panourilor de balustrada au rol de structura de sustinere, fiind variante robuste si sigure pentru a prelua greutatea treptelor si a diminua vibratiile.

Nu in ultimul rand, online sunt disponibile si balustrade din sticla cu fixare prin lipire, precum si balustrade cu montanti.

Avantajele balustradelor din sticla

Dupa ce un proprietar isi cumpara casa de vis sau sediul companiei, cu siguranta nu isi doreste ca vederea sa ii fie intrerupta de o balustrada solida, de aceea apeleaza la solutia unei balustrade de sticla. Balustradele din sticla confera nu numai o vedere optima, mai multa lumina naturala, mai mult spatiu in incaperi, ci si siguranta ca daca acestea sunt sparte, nu exista niciun pericol pentru utilizatori sau pentru trecatori.

Mai mult decat atat, balustradele din sticla dau un aspect foarte elegant, curat si un finisaj modern oricarei incaperi in care sunt montate. Acestea sunt usor de intretinut, de curatat, sunt usor de montat, iar investitia initiala este recuperata in timp. Nu in ultimul rand, balustradele din sticla reprezinta un element foarte important de siguranta, atat pentru copiii neastamparati, cat si pentru animalele de companie care simt nevoia sa sara de la balcon pentru a-si intampina stapanul care a ajuns acasa sau simt nevoia sa sara in piscina adanca dupa jucaria preferata.

Cele mai citite articole

Read Next

Ce elemente incluzi intr-un pachet cadou cu agende  astfel incat sa impresionezi

Most Popular